Tel:
+36(1)282 4746
Email:
info@akkumulatoraruhaz.hu

Akkumulátor-kisokos

Minden autótulajdonos tudja, hogy az akkumulátor egy kicsi, de annál fontosabb része a járműnek. Az akkumulátor kell a motor beindításához, de például a világításhoz is szükség van rá. Az alkatrész lényege, hogy a felvett elektromos energiát kémiai energiává alakítja, elraktározza, majd szükség esetén újra elektromos áramot állít elő belőle.

Az autó akkumulátorok többsége 12 voltos ólomakkumulátor. Fontos, hogy ezeket az alkatrészeket hirtelen, nagy mennyiségű áram leadására tervezték, ellentétben a más készülékekben elterjedt géles termékekkel, amik pedig a kisebb, de hosszú ideig történő áramleadást tudják tolerálni. Fontos, hogy gyakran ellenőrizze az akkumulátort, hogy jól csatlakozik-e a kábel, illetve, hogy nincs-e sóképződés. Ha hibát tapasztal, esetleg már nem lehet feltölteni, mielőbb kérje szerviz segítségét, illetve cserélje le!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha új akkumulátorra vagy a régi alkatrész javítására van szüksége! Cégünk minden esetben alapos vizsgálatnak veti alá az akkumulátort és az aztót, így gyorsan meg tudjuk állapítani, hogy javításra vagy cserére van szükség.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.