Ciklikus akkumulátorok elektromos készülékekbe

Ciklikus akkumulátorok

Ciklikus akkumulátorokat elektromos járművekben és olyan berendezésekben is használják, mint az akkumulátoros rollerek, takarítógépek, napelemes rendszerek. A ciklikusság elnevezés arra utal, hogy az akkumulátorban a lemerülés és a feltöltés fázisai cserélődnek. Ez a koncepció a napi használatra tervezett járművek, gépek esetében ideális. A hajók, a lakókocsik vagy az elektromos kerékpárok is ilyen ciklikus akkumulátorokkal tudnak optimálisan működni. A ciklikus akkumulátorok gyakran zselés típusú akkumulátorok, de sok berendezésben működik normál rendszerű savas akkumulátor.

ciklikus akkumulátorok kiválasztásánál a következő tulajdonságok lényegesek: a súly, a méret, a feszültség, a polaritás, valamint a teljesítmény és a környezeti hatások. Mindig mérlegelni kell az összes elvárást az akkumulátorral szemben és ezek után kell a megfelelő döntést meghoznunk.

Az áruházunkban ciklikus akkumulátorokból árban, teljesítményben is többfélét talál, ha szüksége van segítségre, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.