Genesis zselés akkumulátor: hosszú élettartam, kiváló minőség

Genesis zselés akkumulátorok

Genesis zselés akkumulátorok sokféle felhasználói igényt képesek maximálisan kielégíteni; tulajdonságaikat tekintve az élvonalba tartoznak.

Akkumulátorból többféle rendszerű is megvásárolható, mindegyiknek más az előnye és hátránya, épp ezért mások a felhasználási területek is. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni egy akkumulátor megvásárlása előtt annak érdekében, hogy az maximálisan megfeleljen az elvárásoknak, és sokáig képes legyen ellátni a feladatát – lehetőleg meghibásodás nélkül. A Genesis zselés akkumulátorok a megfelelő módon használva bizonyosan nem okoznak csalódást.

A zselés akkumulátorok – így a Genesis termékek is – zárt rendszerűek energiaforrások, amelyek nem igényelnek különösebb karbantartást, még desztillált víz hozzáadását sem. A cellákban lévő akkumulátorsav az esetükben zselé állagú, ami számos előnnyel jár, így például az sem jelent problémát, ha fektetve kerülnek beépítésre. A Genesis zselés akkumulátorokat szünetmentes áramforrásokhoz, vészvilágító, riasztó- vagy tűzjelző berendezésekhez, menekülési irányjelzőkhöz, kijáratmutatókhoz, illetve pénztárgépekhez alkalmazzák a leggyakrabban, de más felhasználási területeken is képesek megállni a helyüket. Átlagos körülmények mellett a Genesis zselés akkumulátorok gázkibocsátása minimális, ezért a természetes szellőzés elegendő, zárt térben, vagy szekrényben való elhelyezés esetén viszont szellőzőnyílásokra van szükség.

Többféle típus is elérhető webáruházunkban, melyek mindegyike más-más területeken használatos. A Genesis zselés akkumulátorok magas műszaki színvonalat képviselnek, és nagy méret-, illetve teljesítményválaszték áll rendelkezésre. Lényeges tulajdonságuk még az igen kedvező ár, ám ez nem megy a minőség rovására, ezért, ha zselés akkumulátorra lenne szüksége, érdemes a Genesis típusai közül választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Genesis zselés akkumulátorok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!