Tel:
+36(1)282 4746
Email:
info@akkumulatoraruhaz.hu

Minden, amit a zselés akkumulátorokról tudni érdemes

A zselés akkumulátorok olyan, zárt rendszerű energiaforrások, melyekben a cellákban lévő savat zselében itatták fel. Nevük innen származik. A zselés akkumulátorok óriási előnye, hogy különösebb karbantartást nem igényelnek, még desztillált víz hozzáadását sem.

Mivel a zselés akkumulátorok teljes mértékben zártak, az sem probléma, ha fektetve kerülnek beépítésre. Felhasználási területük a szünetmentes áramforrások, vészvilágító berendezések, menekülési irányjelzők, kijáratmutatók, riasztó- és tűzjelző rendszerek, pénztárgépek.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne többet tudni a zselés akkumulátorokról! Kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről termékeinkkel, illetve a rendeléssel kapcsolatban!Normál körülmények mellett a zselés akkumulátorok gázkibocsátása minimális, ezért a környezetükben a természetes szellőzés elegendő. A telepek irodákban vagy berendezések belsejében biztonságosan üzemeltethetők. Zárt térben vagy szekrényben való elhelyezés esetén a szekrényre fent és lent szellőzőnyílásokat kell vágni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.