Tudjon meg többet az autó akkumulátor téli karbantartásáról!

Az autó akkumulátorok téli karbantartását a szakemberek nem győzik hangsúlyozni minden évben a gépjármű tulajdonosok számára, sokan mégis megfeledkeznek erről a rendkívül fontos teendőről. Ön legyen előrelátó, óvja autó akkumulátorát, ehhez pedig fogadjon meg pár tanácsot tőlünk!

Az első és legfontosabb tudnivaló az autó akkumulátor karbantartásával kapcsolatban, hogy feltétlenül tartsa melegben a szerkezetet. Ez azt jelenti, hogy mindenképp fedett, lehetőleg fűtött helyiségben tárolja gépjárművét. Ha ez nem kivitelezhető, és az utcán parkol autójával, ráadásul hosszabb ideig nem használja, az akkumulátort tartsa fedett helyen, így megkímélheti azt a meghibásodástól.

Még a hideg beállta előtt egyszer teljesen merítse le, majd töltse fel az autó akkumulátorát, ezután ellenőriztesse, akár szakemberrel a szerkezetet állapotát, elektronikai rendszerét. Ha bármi problémát észlel a folyamatok során, nem induljon neki a télnek nem megfelelően működő autó akkumulátorral!

Ha azt tapasztalja, hogy autó akkumulátorával probléma van, és biztosra menne, vásároljon kínálatunkból új akkumulátort! Amennyiben kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.