Cégünk Magyarországon egyedüliként foglalkozik lúgos akkumulátorok felújításával. Ehhez speciális szaktudásra, gyakorlatra és természetesen felszerelésre van szükség.

A lúgos akkumulátorok felújítása lényegesen olcsóbb, mint új akkumulátorok beszerzése.

Ne selejtezze le régi lúgos akkumulátorát! A lúgos akkumulátorok tönkremenetele különbözik a savas akkumulátorokétól. Ezek az akkumulátorok felújíthatók, akár 100%-os, teljes értékű akkumulátor is válhat a régi, működésképtelen akkukból.

A lúgos akkumulátorokban lévő elektrolit a működésük során folyamatosan elkarbonátosodik. Ilyenkor az akkumulátorok kapacitása jelentősen csökken. Ezeket az akkumulátorokat a bennük lévő lúg cseréjével újra működőképessé tudjuk tenni.

Amennyiben ilyen akkumulátorról üzemel a vészvilágítás, tűzjelző berendezés, napelemes rendszer, vagy a víkendház világítása hívjon minket bizalommal.

A lúgos akkumulátorok a lúgcserével járó felújításon kívül rendszeres, folyamatos karbantartást is igényel. Így az akkumulátorok várható élettartama jelentősen megnövelhető.

Harminc éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk ezeknek az akkumulátoroknak a felújítását.
Referenciáink között olyan kiemelt közintézmények találhatók, mint az Operaház, az Erkel Színház, az Országos Széchenyi Könyvtár vészvilágítását működtető lúgos akkumulátorok felújítása, a főváros szinte mindegyik nagy szállodájában lévő vészvilágítási lúgos akkumulátor felújítása és rendszeres karbantartása.