A teljesítmény nem akadály: VARTA teherautó akkumulátorok

teherautó akkumulátorok

A haszongépjárművek más fajta akkumulátort igényelnek, mint a személygépjárművek. A teherautó akkumulátorok prémium kategóriája a VARTA terméke.

A teherautók, a hajókhoz vagy a lakókocsikhoz hasonlóan olyan jármű akkumulátorral képesek működni, ami a nagyobb terhelhetőségnek is eleget tud tenni. Az akkumulátornak több feladata is van, az egyik a jármű beindításának támogatása, a másik pedig az összes, elektromos árammal működő alkatrész ellátása árammal, vagyis a hálózati áramellátás. A gondozásmentes modellekkel már nincs dolga a jármű tulajdonosnak, rázás-ütésállóak, időjárással szemben szívósak.

Egy teherautó a méretéből és a teljesítményéből adódóan nem tud olyan akkumulátorral elindulni és közlekedni, ami nem képes elegendő mennyiségű elektromos áramot, energiát biztosítani a számára. Azonban a teherautó akkumulátorok között is eltérő minőségű és különböző mennyiségű áram termelésére képes modellek elérhetőek. Olyat válasszon, ami valóban le tud fedni minden szükséges területet és nem okoz gondot a számára az energiaellátás biztosítása.

A teherautó akkumulátoroknak bizonyos helyzetekben ráadásul magasabb terhelésnek kell megfelelniük. A téli hónapokban például a nappalok rövidebbek, ami azt jelenti, hogy a jármű világítását hamarabb fel kell kapcsolni, így a biztonságos közlekedéshez szükséges világítás áramigénye is megnő. Nem csupán a lámpák működtetéséért kell felelnie az teherautó akkumulátornak, hanem a fűtésért is. Nyáron a légkondicionálóhoz kell a plusz energia, télen viszont a jármű állófűtését kell működtetni, ha a sofőr nem szeretne kellemetlen hidegben vezetni órákon keresztül.

Amennyiben megbízható helyről szeretné megvásárolni a járműveihez az új akkumulátorokat, amiket indításhoz terveztek, akkor a mi akkumulátor boltunkat ne hagyja figyelmen kívül! Az itt vásárolt termékek garantáltan márkás, kitűnő teljesítménnyel működő és nem utolsósorban elérhető áron kapható jármű akkumulátorok. A vásárlókat szívesen eligazítjuk a termék választékunkban, akár az elérhetőségeinken keresztül, akár személyesen is az akkumulátor boltban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük